Haszonjárműben nagyok vagyunk!

Az Eurotrade már 9 éve hivatalos Mercedes-Benz partner


Mercedes

Az M1-es autópálya Komáromi csomópontjánál található Eurotrade Kft. ismét megfelelt a hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizzé nyilvánítás követelményeinek.

 

Az Eurotrade Kft. hivatalos Mercedes-Benz certifikált szerviztanácsadójával, Grünwald Lászlóval készített interjú alapján megtudtuk, hogy a járműértékesítő és  javító vállalat idén ünnepli a Mercedes-el való együttműködés kilencedik évfordulóját. Ahhoz, hogy egy kamionszerviz  márkaszervizként üzemlhessen  igen pontos és szigorú feltételeknek, követelményeknek kell megfelelni, amit  rendszeres auditokon ellenőriz az MB . Számos, vizuális elem, reklámtárgy és szóróanyag került kihelyezésre a legutóbbi auditot követően , hogy a Mercedes családhoz tartozás  egyértelműen látható legyen az Eurotrade telephelyén.

 

Egy év alatt akár többször is ellenőrizhetik a márkaszervizt. Egy-egy ellenőrzés alkalmával megvizsgálják a belső folyamatokat, járműadatlapok helyességét, Mercedes alkatrészek tárolásának módját, célszerszámokat és minden olyan elemet, tevékenységet, amely a márkához köthető. A követelmények közül a legfontosabb a kvalifikált kollégák szakértelme, amelynek az Eurotrade szervize teljes mértékben megfelel, jegyezte meg László az interjú során. Jelenleg 3 Mercedes által betanított, kvalifikált szakember látja el a feladatokat. A létszám bővítése folyamatban van ez örömteli kötelességünk, az egyre nagyobb számban szervizünkbe érkező Mercedes teherautók miatt., Átlagosan évi 700 teherautó és transporter kategóriába tartozó Mercedes típusú jármű gurul ki az Eurotrade Kft. szervizéből, amely a jövőben csak növekedni fog. Tudtuk meg Lászlótól.


Természetesen mindenkinek, aki a Mercedes szerviz kötelékébe akar állni, részt kell vennie egy átfogó képzésen, amelyet az Eurotrade Kft. szerviz részlegének vezetősége koordinál az MB-vel


Amennyiben Ön is üzemeltet Mercedes tgk-at, tegye próbára az Eurotrade Kft. M1 Truck Centrum minősített Mercedes márkaszervizét!

 

M1 autópálya komáromi lehajtójánál keresse az Eurotrade M1 Truck Centrumot.


Mercedes Szerviz

Kapcsolat    • * Kötelezően kitöltendő mezők

Itt talál meg bennünket:

EUROTRADE M1 TRUCK CENTRUM

M1-es autópálya 85-ös - Komáromi- kijáró

GPS: N47.6733 - E18.0985
Cím: 2948 Kisigmánd, M1 Truck Centrum
Tel.: +36 34 556 655

EUROTRADE M0 TRUCK CENTRUM

M0-ás autópálya 60-as - kijáró

GPS: N47.5346 - E19.2481
Cím: 2143 Kistarcsa, Raktár krt. 1
Tel.: +36 28 552 316