Haszonjárműben nagyok vagyunk!

Az Eurotrade 20 éve Tatra verzérképviselet


2017 november 21-én ünnepelte az Eurotrade a Tatra gyárral való együttműködés 20. évfordulóját. A központi telephelyen megrendezett szakmai nap díszvendégei Radek Strouhal a Tatra gyár vezérigazgatója és Karel Loprais hatszoros Párizs-Dakar rally bajnok volt.

A rendezvény az Eurotrade telephelyéhez közeli kavicsbányában kezdődött, ahol az érdeklődők kipróbálták a Tatra Phoenix-et és megtapasztalták a komfortos vezetési élményét. A Tatra demo teherautók mellett Monsieur Dakar Tatra Puma járművébe is beülhettek a résztvevők. A kavicsbányában rögtönzött terepakadályok leküzdése után a vállalat telephelyén bemutatott szakmai prezentációk nyújtottak bővebb információt az Eurotrade és Tatra gyár múltjáról, történetéről és a Tatra teherautókról.

Az előadást Szücs Attila az Eurotrade Kft. ügyvezetője nyitotta a vállalat és a Tatra járművek bemutatásával, majd Radek Strouhal a Tatra gyár vezérigazgatója ismertette a gyár jelenét és jövőjét. Az előadást Karel Loprais interaktív élménybeszámolója követte, akitől a közönség a rally élményeivel és a dakar autójával kapcsolatosan kérdezhetett. 

 

8 db Tatra Phoenix teherautó kerül kiállításra, amelyek között megtalálhatóak a 6x6, 8x8, 8x6-os hajtásképletű, szimpla és dupla fülkés kivitelű, billenőplatós és UDS felépítménnyel ellátott járművek. A kiállított Tatra járművek között a limitált szériás Tatra Präsident bemutatkozása volt az egyik fő szenzáció. A TATRA TRUCKS idén ünnepli az első Kopřivnicén gyártott belső égésű motorral rendelkező jármű 120. évfordulóját. Ezen alkalomból a gyár 120 darab Präsident-et gyártott és a vezető kényelmét javító extra felszereltségnek köszönhetően a Tatra flotta egyik legkomfortosabb darabját képezi.

Extrém érdekesség volt a Tatra speciális felfüggesztésével és futóművével ellátott homokfutó, amely egyenlőre csak bemutatóként szolgált, mert a végleges, menetkész állapot a következő hónapokban fog elkészülni.

A cseh gasztronómia mellett együtt sörültünk ügyfeleinkkel.


 

 

Szakmai nap prezentációját itt érheti el.

 

Tatra felüggesztést bemutató videót itt nézheti meg

 

Szakmai napon készült képeket itt érheti el.


Kapcsolat    • * Kötelezően kitöltendő mezők

Itt talál meg bennünket:

EUROTRADE M1 TRUCK CENTRUM

M1-es autópálya 85-ös - Komáromi- kijáró

GPS: N47.6733 - E18.0985
Cím: 2948 Kisigmánd, M1 Truck Centrum
Tel.: +36 34 556 655

EUROTRADE M0 TRUCK CENTRUM

M0-ás autópálya 60-as - kijáró

GPS: N47.5346 - E19.2481
Cím: 2143 Kistarcsa, Raktár krt. 1
Tel.: +36 28 552 316