WebEye Járműkövető rendszer
 • WebEye On-line

  Műholdas helyzet-meghatározáson alapuló, GSM adatkapcsolatot használó, Internet hozzáférésű, jármű követő rendszer.
  Munkahelyről, otthonról vagy akár Internet kávéházból egyszerűen követhetjük járműveink munkáját, mozgását, paramétereit.
  Laptop, PDA vagy PNA kiegészítéssel kommunikálhatunk a gépkocsi vezetővel, utasítást adhatunk neki.

 • Valós időben jeleníti meg járművei helyzetét, mozgását.
  Követhető a megadott útvonalról való letérés, terítési pontokra érkezés ideje. Rendkívüli esemény esetén riasztás, a gyors beavatkozás lehetősége biztosított.
  (Telepíteni kell az előfizető számítógépére.)

 • WebEye rendszer - logisztikai integráció

  A valós és múlt idejű pontos információk szükségesek a járműpark
  hatékony működtetéséhez. A menedzsment rendelkezésére állnak azok az információk, amelyek lehetővé teszik az elvégzett feladatok paramétereinek elemzését.

 • A WebEye rendszer elemei:

  WebEye járműegység

  A WebEye járműegység egy kicsi "fekete" doboz , amely 15-60 mp-es sűrűséggel helymeghatározást végez, gyűjti az adatokat belső memóriájában és 1-5 perc sűrűséggel, GSM hálózaton a szolgáltatási központba továbbítja.
  GSM lefedetlen területen akár több heti adatmennyiséget eltárol és a hálózati kapcsolat felépülése után továbbítja a központnak.
  Ezekhez a helymeghatározási pontokhoz gépjármű jellemző adatok (üzemanyag szint, raktér hőmérséklet, stb.) rendelhető, lehetővé válik ezen paraméterek változásának követése.

  Szolgáltatási központ

  Begyűjti, tárolja és rendszerezi a jármű egység által szolgáltatott adatokat. Internetes elérhetőségen keresztül az előfizető gépén megjeleníti a kért formátumban az adatokat. Az előfizetőnek lehetősége van számítógépes vagy nyomtatott formában elmenteni az adatokat.

 • Szolgáltatási konstrukció:

  Belépési díj

  Tartalmazza a készülék árát, beszerelés költségét. Az Ön igényének megfelelően kerülnek azok a kiegészítő eszközök, szenzorok, amelyek az üzemeltetés teljes körű nyomon követésére lehetőséget adnak (üzemanyagszint változás, raktér hőmérséklet, ajtó nyitás, sofőr azonosító, stb ). A szolgáltatás aktiválását követően személyesen vagy telefonon keresztül ingyenes oktatást adunk.

  Előfizetési díj

  A havidíj fix, nem függ attól hogy Ön hányszor, honnan kérte le járművének adatait, helyzetét. A tárgyhót követő hónapban számlázzuk ki.

Elérhetőségek:

Hornyacsek Ernő - +36-20/570-0030
Pirityi Béla - +36-20/9348-321
Azonnali kapcsolatfelvétel
Az Ön neve
Telefonszáma
Email címe
Mit szeretne megtudni a WebEye-al kapcsolatban?
Egyéb megjegyzések, kérdések a WebEye-al kapcsolatban ...
Ellenőrzés
(Kérem, gépelje be a fenti mezőbe azt a szót, hogy 'eurotrade', felsővesszők nélkül!)